Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τη γενιά μας!  Την Πέμπτη 4/2 απεργούμε και διαδηλώνουμε!

Ύστερα από την ανακοίνωση της κυβερνητικής πρότασης για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, έφτασε η ώρα της «διαπραγμάτευσης» με τους «θεσμούς» της ΕΕ και του ΔΝΤ που, χρόνια τώρα, μας «βγάζουν απ’ την κρίση», καταστρέφοντας τη ζωή των εργαζομένων και το μέλλον της νέας γενιάς. Η άνευ όρων υποταγή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις απάνθρωπες ορέξεις των «εταίρων», μας έχει δείξει ότι το μόνο που έχουμε να περιμένουμε απ’ αυτούς  είναι όλο και χειρότεροι όροι για την εργασία μας.

Εμείς, όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραμείνουμε θεατές στη θεατρική ιλαροτραγωδία της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης  και θεσμών, το μόνο διακύβευμα της οποίας είναι το αν θα πολλά ή περισσότερα εμπόδια στη ζωή μας. Είμαστε κομμάτι μιας νέας γενιάς που έχει μάθει να μη σκύβει το κεφάλι υπάκουα στους δήμιούς της. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ανατρέψουμε τους ζοφερούς μονόδρομους που μας υποδεικνύουν οι κάθε λογής «εθνικοί σωτήρες».

Την Πέμπτη 4/2 συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των σωματείων των νέων επιστημόνων και των φοιτητικών συλλόγων, στο κέντρο της Αθήνας.

Και έπεται συνέχεια…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s